Το ελληνικό δράμα σε ζωντανή σύνδεση σε όλο τον κόσμο - iefimerida.gr

Το ελληνικό δράμα σε ζωντανή σύνδεση σε όλο τον κόσμο

Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι έχουν έρθει ως αποστολή για να καλύψουν την κρίσιμη αποψινή ψηοφοφορία επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Όλες οι χώρες τις Ε.Ε. έχουν στείλει κανάλια και δημοσιογράφους.

Από την Γερμανία έχουν έρθει όλα τα κανάλια, όπως και από τη Βρετανία και τη Γαλλία αλλά και από τις ΗΠΑ. Το ενδιαφέρον είναι ότι ήρθαν και από πιο μακριά: Από την Δανία και την Σουηδία μέχρι την Εσθονία. Και από το... Αμπού Ντάμπι, μέχρι την Βραζιλία, την Κίνα ακόμη και από την Ιαπωνία.

Μέχρι στιγμής περίπου 50(!) τηλεοπτικοί σταθμοί απ' όλο τον πλανήτη έχουν ζητήσει άδεια να στήσουν κάμερες στο ελληνικό κοινοβούλιο αν και λόγω χώρου θα πάρουν άδεια μόνο τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων (Reuters, BBC, CNN κλπ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ