Ο Ψαριανός απαντά αν πάει σε άλλο κόμμα: «Θα εξαρτηθεί από τις προσφορές...» - iefimerida.gr

Ο Ψαριανός απαντά αν πάει σε άλλο κόμμα: «Θα εξαρτηθεί από τις προσφορές...»

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σαρκαστικό τόνο αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει σε άλλο κόμμα.

«Με αφορμή τα όσα διαρρέονται τεχνηέντως και ακούγονται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις προθέσεις μου για ενδεχόμενη έως βέβαιη μετεγγραφή μου σε διάφορους πολιτικούς χώρους, να σας ενημερώσω ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα πού θα πάω! Θα εξαρτηθεί από τις προσφορές που θα μου γίνουν, μια και τα έξοδα της Ferrari είναι ιδιαίτερα αυξημένα και τα λεφτά του Μπόμπολα δεν φτάνουν!» αναφέρει ο Γρ. Ψαριανός.

Οπως τονίζει, «μέσω τέτοιων διαρροών έχει παγιωθεί στη συνείδηση ενός μέρους του λαού ότι έχω Ferrari, κάποιοι λένε και Porsche, ότι υπουργοποιούμαι συνεχώς... εδώ και μια πενταετία, ότι διαθέτω βίλες ανά την επικράτεια και διάφορα τέτοια ωραία. Παλιά μας τέχνη κόσκινο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας». Και καταλήγει: «Γεια σας, τώρα, χάρηκα πολύ και χαιρετισμούς στο σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ