Αυτά είναι τα πιο διάσημα μονόπετρα -Τα έδωσαν σε γαλαζοαίματες και σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα πιο διάσημα μονόπετρα -Τα έδωσαν σε γαλαζοαίματες και σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα διαμάντια είναι παντοτινά λένε, και καμία γυναίκα δεν θα διαφωνήσει σε αυτό, ειδικά αν έχει μπροστά της ένα λαμπερό μονόπετρο.

Τα δαχτυλίδια των αρραβώνων όμως δεν είναι απαραίτητα να είναι διαμαντένια για να είναι ελκυστικά. Στην ιστορία άλλωστε έχουν μείνει μονόπετρα με άλλα πετράδια, όπως το ζαφειρένιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα που πέρασε στην Κέιτ Μίντλετον.

To Refinery 29 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο ξεχωριστά δαχτυλίδια αρραβώνων που φόρεσαν μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη. Προσοχή! Μπορεί να χρειαστείτε γυαλιά ηλίου! Η λάμψη τους θα σας θαμπώσει.

Πριγκίπισσα Νταϊνα και Κέιτ Μίντλετον
Ζαφείρι 12 καρατίων και 14 μοναδικά διαμάντια. Το δαχτυλίδι αρχικά κόστισε 28.000 λίρες. Μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, ο Γουίλιαμ το έδωσε το 2010 στην Κέιτ Μίντλετον.

Αυτά είναι τα πιο διάσημα μονόπετρα -Τα έδωσαν σε γαλαζοαίματες και σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Μπορεί να έκανε πολλούς γάμους, το πιο ωραίο δαντυλίδι όμως της το έδωσε ο Μάικ Τοντ. Στην κυριολεξία κάλυπτε το μισό της δάχτυλο, καθόλου περίεργο όμως από την στιγμή που ήταν 29 καρατίων.

Κιμ Καρντάσιαν
8 εκατ. δολάρια ξόδεψε ο Κάνιε Γουέστ για το διαχρονικό δαχτυλίδι της συζύγου της που είναι 15 καρατίων.

Μπιγιονσέ
Όλη η κομψότητα σε 18 καράτια. Αυτό είναι το δαχτυλίδι που χάρισε ο Jay Z στην διάσημη τραγουδίστρια για να κερδίσει το «ναι».

Νικόλ Ρίτσι
Μπορεί τα καράτια του να μην είναι διψήφια, μόνο 4, αλλά οι σύζυγος της ηθοποιού της χάρισε ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι που κατάφερε να μπει σε πολλές σελίδες περιοδικών.

Βικτόρια Μπέκαμ
Έχει εμφανιστεί με 13 διαφορετικά δαχτυλίδια αρραβώνων καθώς ο Ντέιβιντ, που την υπεραγαπά, μάλλον φροντίζει να της χαρίζει κάθε χρονιά και από ένα. Το πιο αγαπημένο μας όμως είναι το πρώτο, αυτό που της έδωσε το 1998. Ένα θαυμάσιο διαμάντι πάνω σε λαμπερό κίτρινο χρυσό. Η κομψότητα σε όλη της το μεγαλείο.

Ολίβια Παλέρμο
Κίτρινο διαμάντι 3 καρατίων σε τετράγωνο σχήμα, η απόλυτη συνάντηση του μοντέρνου με το κλασικό.

Μέριλιν Μονρόε
Μοιάζει με βέρα, αλλά έχει 35 μοναδικά διαμάντια γύρω γύρω. Της το χάρισε ο Τζο Ντιμάτζιο και δημοπρατήθηκε το 1999 για 772,500 δολάρια.

Γκρέις Κέλι
Ένα από τα πιο κομψά δαχτυλίδια όλων των εποχών που αποτέλεσε έμπνευση για πολλά άλλα σχέδια.

Τζακλίν Κένεντι Ωνάσση
Ένα σμαράγδι 2.84 καρατίων και ένα διαμάντι 2,88 καρατίων και ξαφνικά έχει μπροστά σου έναν από τους εθνικούς θησαυρούς της Αμερικής.

Αυτά είναι τα πιο διάσημα μονόπετρα -Τα έδωσαν σε γαλαζοαίματες και σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δαχτυλίδια αρραβωνων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ