Ηθοποιοί με μεγάλα κασέ, αλλά με ταινίες που «πατώνουν»

Σίγουρα υπάρχουν σταρ που έχουν τεράστιο κασέ, αλλά η Ντρου Μπαριμορ και ο Εντι Μέρφι ξεπερνούν τα όρια, σύμφωνα με έρευνα του Forbes.com.

Οι διάσημοι ηθοποιοί μπορεί να παίρνουν εκατομμύρια δολάρια για μια ταινία και αυτό είναι δικαιολογημένο αν τα έσοδα της συγκεκριμένης ταινίας είναι όπως αυτά των «Πειρατών της Καραϊβικής», όμως όταν οι ταινίες τους...πατώνουν αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Η ρομαντική κωμωδία της Μπάριμορ με τίτλο «Από μακριά και αγαπημένοι» είχε εισπράξεις μόλις 17,8 εκατομμύρια δολάρια. Η προηγούμενη ταινία της ηθοποιού, το «Είναι Όλοι τους Καλά» πήγε ακόμα χειρότερα.

Ο Εντι Μέρφι βρίσκεται σε λίγο καλύτερη κατάσταση, αλλά και εκείνος θα πρέπει να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις νέες του ταινίες για να δικαιολογήσει τον μισθό του.

Η λίστα του Forbes περιλαμβάνει 40 ηθοποιούς με υψηλό κασέ και τις εισπράξεις των ταινιών τους.

Ούτε οι ηθοποιοί που έχουν βραβευτεί με Όσκαρ γλυτώνουν από αυτή την...διάκριση: Νίκολας Κέιτζ, Νικόλ Κίντμαν, Ντένζελ Ουάσινγκτον και Ρις Γουίδερσπουν βρίσκονται μέσα στους δέκα πρώτους.

Τουλάχιστον ο Γουιλ Φάρελ μπορεί να παρηγορείται επειδή φέτος δεν ήταν πρώτος στη λίστα, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά τρίτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ