Στο σφυρί σάπιο δόντι του Τζον Λένον - iefimerida.gr

Στο σφυρί σάπιο δόντι του Τζον Λένον

Στο σφυρί σάπιο δόντι του Τζον Λένον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σαπισμένο δόντι που εικάζεται ότι ανήκει στον Τζον Λένον θα πουληθεί σε πλειστηριασμό το ερχόμενο Σάββατο στην Αγγλία.
Το σάπιο δόντι δεν έχει αποδειχτεί ότι ανήκει στον αείμνηστο τραγουδιστή, καθώς θεωρείται πολύ εύθραυστο για να υποβληθεί σε εξετάσεις DNA.
Πάντως οι υπεύθυνοι του οίκου που θα κάνει τον πλειστηριασμό στο Στοκπορτ κοντά στο Μάντσεστερ θεωρούν ότι η τιμή πώλησής του μπορεί να ξεπεράσει τις 10 000 λίρες Αγγλίας (πάνω 11.500 ευρώ).
Το σάπιο δόντι εικάζεται πως ήταν «δώρο» του Τζον Λένον στην παλιά σπιτονοικοκυρά του Ντοτ Τζάρλετ. Ο γιος της Ντοτ, ο Μπάρι δήλωσε στο BBC «Ο Τζον ήταν πάντα πολύ γενναιόδωρος με τη μαμά μου. Την φώναζε θεία Ντότι και την θεωρούσε μάνα του». Μάλιστα ο Μπάρι σιχυρίζεται ότι ο Τζον έκανε και άλλα δώρα στη μαμά του όπως ένα μαργαριταρένιο κολιέ από την Ιαπωνία.
Στον ίδιο πλειστηριασμό θα πουληθούν και αντικείμενα των Oasis

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ