Βαρουφάκης: Τι μου είπε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί και έκανα «ουάου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Τι μου είπε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί και έκανα «ουάου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από το Plan X, την ομολογία για τις ηχογραφήσεις των Eurogroup και τα όσα έγιναν το κρίσιμο επταμηνο της πρώτης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε τι του ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί και εκείνος έκανε ουάου.

Η φράση του Γερούν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΪ ήταν «You just killed the troika».

Τι είχε προηγηθεί
Στις 30 Ιανουαρίου του 2015 ο τότε υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνης Βαρουφάκης, από κοινού με τον Ολλανδό ομόλογό του και επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για την πορεία της διαπραγμάτευσης-συνεργασίας με την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε ο πρώην ΥΠΟΙΚ είχε πει πως η Ελλάδα δεν θα συνεργαστεί με την Τρόικα, αλλά με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς». Σύμφωνα με τον κ.Βαρουφάκη αυτό εκνεύρισε τον κ.Ντάισελμπλουμ, ο οποίος θύμωσε, δεν ήθελε να κάνουν χειραψία και του ψιθύρισε στο αυτί «You just killed the troika».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το 9.00

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ιστορίες», ο κ. Βαρουφάκης, αποκάλυψε, τι του είπε ο επικεφαλής του Eurogroup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ