Οι χακερς «Anonymous» απειλούν να καταστρέψουν αύριο το Facebook! [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι χακερς «Anonymous» απειλούν να καταστρέψουν αύριο το Facebook! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ομάδα χάκερ «Αnonymous» με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε μέσω του Youtube, απειλεί ότι θα χτυπήσει το μεγαλύτερο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, αύριο 5 Νοεμβρίου 2011.

Με μήνυμά τους στο Youtube, οι Anonymous μεταξύ άλλων αναφέρουν πως είναι ενοχλημένοι από τη διαδικασία διαγραφής των λογαριασμών των εκάστοτε χρηστών, κι αυτό διότι ακόμα κι αν κάποιος διαγράψει το λογαριασμό του, τότε οι πληροφορίες για την προσωπική του ζωή μένουν… ως προίκα στη γνωστή ιστοσελίδα.

Εμπνευσμένοι από την ιστορία του Γκάι Φόουκς, ο οποίος προσπάθησε να ανατινάξει τη βουλή της Αγγλίας στις 5 Νοεμβρίου του 1605, η γνωστή ομάδα χάκερ, Anonymous, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να καταστρέψει τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής ιστοσελίδας Facebook!

Σημειώνεται ότι έμβλημα των Anonymous είναι η γνωστή μάσκα που απεικονίζει τον Γκάι Φόουκς στo κόμικ (που αργότερα γυρίστηκε ταινία με τη Νάταλι Πόρτμαν) V for Vendetta.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ