Τρελάθηκαν οι Γάλλοι βουλευτές με την επίσκεψη της Πάμελα Αντερσον: Πώς να συγκεντρωθούμε; - iefimerida.gr

Τρελάθηκαν οι Γάλλοι βουλευτές με την επίσκεψη της Πάμελα Αντερσον: Πώς να συγκεντρωθούμε;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από την επίσκεψή της στο Κρεμλίνο, η Πάμελα Αντερσον θα βρεθεί στο γαλλικό κοινοβούλιο. Και αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των Γάλλων βουλευτών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Telegraph, οι τελευταίοι έχουν ήδη προειδοποιηθεί να δείξουν... καλή συμπεριφορά, σήμερα το απόγευμα, όταν η πρώην σταρ του Baywatch θα παραβρεθεί σε συνεδρίαση για νομοσχέδιο ενάντια στην καταναγκαστική σίτιση των ζώων για την παραγωγή του φουά γκρα.

Η 48χρονη ηθοποιός είναι επικεφαλής ιδρύματος αφιερωμένο στα δικαιώματα των ζώων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το ίδρυμα της Μπριζίτ Μπαρντό και η βουλευτής Λορένς Αμπελί την κάλεσαν να μετάσχει στη συνεδρίαση του γαλλικού κοινοβουλίου.

Το φουά γκρα παραδοσιακά παράγεται με την καταναγκαστική σίτιση της πάπιας, προκειμένου να παχύνει το συκώτι τους. Ακτιβιστές αντιτίθενται σε αυτή την πρακτική, χαρακτηρίζοντάς την βάναυση για τα ζώα και ζητούν να απαγορευθεί.

Ηδη η παρουσία της Αντερσον έχει δημιουργήσει αναστάτωση μεταξύ των βουλευτών και δημοσιεύματα προβλέπουν ότι αυτή τη φορά θα υπάρχει... προσέλευση ρεκόρ στη συνεδρίαση στην οποία συνήθως μετέχουν λίγοι.

Μάλιστα ένας βουλευτής, που δεν κατονομάστηκε, δήλωσε- σύμφωνα με το RTL- ότι θα είναι... δύσκολο να συγκεντρωθούν, εξαιτίας της παρουσίας της εκρηκτικής ηθοποιού. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αντιδρούν. «Είμαι εντελώς αδιάφορος στην παρουσία της, η οποία δεν τιμά τον θεσμό στον οποίο έχω την τιμή να έχω μία έδρα», δήλωσε ο Σοσιαλιστής βουλευτής Ζαν Μισέλ Κλεμέντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ