Το σωστό χρώμα ρούχων για το πρώτο ραντεβού -Ελκει τους άνδρες - iefimerida.gr

Το σωστό χρώμα ρούχων για το πρώτο ραντεβού -Ελκει τους άνδρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η safe επιλογή να είναι ένα total black look, αλλά σύμφωνα με τους ερευνητές άλλο χρώμα ελκύει τους άντρες.

Έρευνα της Βρετανικής εταιρείας χονδρικής Buy T-Shirts Online, ζήτησε από 1.000 άτομα να ταιριάξουν όλα τα χρώματα με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που πιστεύουν ότι έχει αυτός που τα φοράει.

Το μαύρο, το οποίο συνδέθηκε με χαρακτηριστικά όπως η αυτοπεποίθηση, η εξυπνάδα, η ελκυστικότητα. Είναι έτσι το ιδανικό χρώμα για να πετύχει μία συνέντευξη στη δουλειά, ενώ δεν είναι κακή επιλογή για πρώτο ραντεβού. Δεν είναι, όμως, η καλύτερη.

Το επικρατέστερο χρώμα, αυτό δηλαδή το οποίο βρήκαν πιο ελκυστικό οι άντρες στο αντίθετο φύλο, ήταν το κόκκινο.

Από την άλλη, οι γυναίκες ανέφεραν ότι θα διάλεγαν να φορέσουν το κόκκινο χρώμα στην συγκεκριμένη περίσταση ώστε να νιώσουν πιο σέξι και να τους «ανέβει» η αυτοπεποίθηση.

Παρ' όλο που το κόκκινο μπορεί να βάλει φωτιά στο πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί, όμως, να συνδεθεί και με αρνητικά χαρακτηριστικά, όπως αλαζονεία ή χαμηλή νοημοσύνη (οπότε καλύτερα να αποφευχθεί σε επαγγελματική συνέντευξη).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ