Δεν του άρεσε η φωτό που τον καταζητούσαν και έστειλε άλλη στην αστυνομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεν του άρεσε η φωτό που τον καταζητούσαν και έστειλε άλλη στην αστυνομία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άντρας τον οποίο καταζητούσε η αμερικανική αστυνομία γιατί δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την φωτογραφία που είχε δημοσιοποιηθεί στο «Καταζητείται». Εστειλε λοιπόν στις αρχές μια selfie.

Ο απίστευτος Chip Pugh είναι 45 ετών και καταζητείται από την αμερικανική αστυνομία γιατί οδηγούσε μεθυσμένος. Η αστυνομία του Οχάιο δημοσιοποίησε ένα «Καταζητείται» με φωτογραφία που πήρε από τη σελίδα του στο facebook. Εβαλε, μάλιστα, δύο φωτογραφίες του καταζητούμενου, οι οποίες είχαν ληφθεί σε διαφορετικές συλλήψεις. Αλλά δεν του άρεσαν του Chip Pugh γιατί έκρινε ότι δεν τον αναδείκνυαν.

Δεν του άρεσε η φωτό που τον καταζητούσαν και έστειλε άλλη στην αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δεν του άρεσε η φωτό που τον καταζητούσαν και έστειλε άλλη στην αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Πήρε λοιπόν μια selfie μέσα στο αυτοκίνητό του και την έστειλε στην αστυνομία με το εξής μήνυμα:
«Να μια καλύτερη φωτογραφία, η άλλη είναι απαίσια». Και δεν περιορίστηκε σε αυτό. Βγήκε σε ένα τοπικό ραδιόφωνο και εξήγησε το θέμα του.

Δεν του άρεσε η φωτό που τον καταζητούσαν και έστειλε άλλη στην αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Φίλε, δεν ήταν φωτογραφία αυτή. Μου έβαλαν μια φωτογραφία που έμοιαζα με τον Thundercat (έναν διάσημο μαύρο μουσικό) ή κάτι τέτοιο. Οταν ήμουν μικρός η γιαγιά μου έλεγε μια ιστορία για να κοιμηθώ. Η αγαπημένη μου ιστορία ήταν αυτή που έλεγε «Τρέξε όσο γρήγορα μπορεία. Δεν μπορείς να με πιάσεις, είμαι ο άνθρωπος μπισκότο», είπε στο ραδιόφωνο.
Οταν οι παρουσιαστές του ραδιοφώνου τον ρώτησαν πού βρίσκεται, γέλασε και είπε απλώς ότι βρισκόταν στην πλατεία με ένα πανό που έγραφε «Αθώος». Στη συνέχεια τους είπε ότι βρισκόταν σε ένα McDonald’s.
Η περιπέτεια αυτή διασκέδασε τα social media. Αμέσως δημιουργήθηκε μια σελίδα με τίτλο «Free Chip Pugh» στο Facebook.
«Εγινα viral. Μου αρέσει αυτό. Είμαι ο ήρωας της πόλης, τι να κάνω;» είπε ο καταζητούμενος στο ραδιόφωνο. Ας σημειωθεί ότι ο Chip Pugh δεν καταζητείται μόνο για οδήγηση σε κατάσταση μέθης αλλά και για οικογενειακή βία και κλοπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταζητούμενος φωτό selfie
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ