Δεύτερη ευκαιρία για τα αυθαίρετα -Οι αλλαγές και τα πρόστιμα που έρχονται - iefimerida.gr

Δεύτερη ευκαιρία για τα αυθαίρετα -Οι αλλαγές και τα πρόστιμα που έρχονται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερη ευκαιρία για τα αυθαίρετα έρχεται με τροπολογία που έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με αυτήν αναμένεται να δοθεί νέα δυνατότητα σε όσους αποδείξουν ότι δεν μπόρεσαν να υπαχθούν ως τώρα σε ρύθμιση να μπορέσουν να τακτοποιήσουν τα κτίσματά τους.
Μάλιστα όπως αναφέρει και το Εθνος οι ιδιοκτήτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μειωμένα πρόστιμα ή εκπτώσεις στα πρόστιμα με παράλληλη αύξηση των δόσεων αποπληρωμής τους. Η νέα παράταση για την υπαγωγή στη ρύθμιση ισχύει μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου και ουσιαστικά αφορά περίπου 1.000.000 αυθαίρετα κτίσματα σε όλη την Ελλάδα που παραμένουν αδήλωτα.

Ωστόσο όσοι δεν υπαχθούν στη ρύθμιση ως τις 8 Φεβρουαρίου και δεν υπάγονται στις κατηγορίες που θα έχουν ελαφρύνσεις στα πρόστιμα θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαριές καμπάνες. Εξετάζεται να επιβληθεί κλιμακούμενα αυξανόμενο πρόστιμο μέχρι την κατάθεση της επόμενης ρύθμισης, ωστόσο θα πρέπει και αυτοί να σπεύσουν να δηλώσουν το ακίνητό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυθαίρετα κτίσματα πρόστιμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ