Η Τζένιφερ Λόπεζ απέλυσε μάνατζερ επειδή της είπε να αδυνατίσει - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόπεζ απέλυσε μάνατζερ επειδή της είπε να αδυνατίσει

Τζένιφερ Λόπεζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυναίκα της Χρονιάς «στέφθηκε» από το περιοδικό Glamour η Τζένιφερ Λόπεζ, στο οποίο έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έχει απολύσει ένα μάνατζερ της επειδή της είπε να αδυνατίσει.

«Κάποτε απέλυσα έναν μάνατζερ γιατί μου είπε να χάσω κιλά», είπε η Λατίνα τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Mε εξόργισε που κάποιος μου είπε κάτι τέτοιο... εγώ είμαι έτσι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω».

Η Τζένιφερ παραχώρησε τη συνέντευξη στην τηλεοπτική πεθερά της, Τζέιν Φόντα, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Monster in law».

Στην ερώτηση που της έκανε η 73χρονη καταξιωμένη ηθοποιός, η οποία έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση, για το αν θα έκανε και αυτή κάτι παρόμοιο, η Τζένιφερ απάντησε: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να κρίνω γιατί μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε. Είμαι ευχαριστημένη με μένα και την ηλικία μου», και ολοκληρώνει ότι είναι ανοιχτή σε όλες τις επιλογές.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια δεν σχολίασε τις σχέσεις που τις καταλογίζουν και αρκέστηκε στο να επισημάνει ότι το διαζύγιο είναι κάτι πολύ δύσκολο και ότι το μάθημα που έμαθε είναι να κρίνει και να ζυγίζει τα πάντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ