Το τελευταίο αντίο στην Ανθή Λινάρδου -Σπαρακτικό μήνυμα από την αδελφή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τελευταίο αντίο στην Ανθή Λινάρδου -Σπαρακτικό μήνυμα από την αδελφή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανείπωτη θλίψη και οδύνη στο Κοιμητήριο Σχιστού όπου ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στην Ανθή Λινάρδου, το θύμα του φρικιαστικού εγκλήματος στην Κοζάνη, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα σπαρακτικό είναι το μήνυμα αποχαιρετισμού της Κατερίνας Λινάρδου στην αδερφή της, Ανθή.

«Γίνε άγγελος και δώσε μου δύναμη και καθοδήγηση να αντέξω. Σε αγαπάω μ’ ακούς» αναφερε στο Facebook:

«Άντα μου κοίτα πόσοι και πόσο πολύ σε αγαπάμε. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίζαμε το χρόνο πίσω και να ένιωθες την αγάπη μας και να μην αισθανόσουν τόσο μα τόσο μόνη. Πονάω Άντα… με ακούς; Πονάω γιατί δεν μου είπες κάτι; Γιατί βρε κοριτσάκι μου; Αφού το αισθανόσουν ότι θα σε σκοτώσει… το ήξερες. Το σχεδίαζε μήνες ολόκληρους γιατί; Πες μου γιατί; Ο αχρείος… το σκουπίδι… ο τιποτένιος… δεν του άξιζες κορίτσι μου, ατίθασο πλάσμα χαμογελαστό. Όλους τους τιποτένιους συγγενείς φρόντιζες ακόμα και αυτόν τον παλιόγερο που έριξε τόση λάσπη πάνω σου ενώ ήξερε τι έχει κανει ο φονιάς.

Σε ευχαριστώ για όλα τα παραμύθια που μου έλεγες για να κοιμηθώ. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί όταν σε χρειαζόμουν. Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τρία πανέμορφα παιδιά και σφίγγω τα δόντια για να αντέξω να τους προσφέρω όλα όσα εσύ η γλυκιά τους μανούλα πάντα τους προσέφερες.

Γίνε άγγελος και δώσε μου δύναμη και καθοδήγηση να αντέξω. Σε αγαπάω μ’ ακούς;

Κατερίνα»

Το τελευταίο αντίο στην Ανθή Λινάρδου -Σπαρακτικό μήνυμα από την αδελφή της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή της άτυχης Ανθής Λινάρδου, οι οποίοι βρίσκονται στο Κοιμητήριο του Σχιστού στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου, για να αποχαιρετήσουν την Ανθή, που έφυγε τόσο άδικα και βάναυσα από τη ζωή.

Και οι τρεις προσπαθούν να μείνουν δυνατοί για τα τρία ανήλικα παιδιά της 37χρονης, Ανθής, ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο δίδυμα εξάχρονα κορίτσια, των οποίων απέκτησαν την επιμέλεια έπειτα από δικαστική εντολή που δόθηκε το περασμένο Σάββατο.

Το τελευταίο αντίο στην Ανθή Λινάρδου -Σπαρακτικό μήνυμα από την αδελφή της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το τελευταίο αντίο στην Ανθή Λινάρδου -Σπαρακτικό μήνυμα από την αδελφή της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το τελευταίο αντίο στην Ανθή Λινάρδου -Σπαρακτικό μήνυμα από την αδελφή της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανθή Λινάρδου τελευταίο αντίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ