Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): To προσκλητήριο της Φώφης αφορά τους πάντες -και τον Γιώργο Παπανδρέου - iefimerida.gr

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): To προσκλητήριο της Φώφης αφορά τους πάντες -και τον Γιώργο Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά για ανασύνταξη του χώρου της κεντροαριστεράς απευθύνεται και στον Γιώργο Παπανδρέου, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Χρηστίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο Real FM.

«Σε αυτήν την προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου, οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι καθαρά πολιτικοί. Θα απευθυνθούν προσκλήσεις προς όλους, ήδη η κ. Γεννηματά κάνει την πρόσκληση και σήμερα, την επαναλαμβάνει, θα είναι προς όλους. Και προς το ΚΙΔΗΣΟ και προφανώς προς τον πρόεδρό του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η πρόσκληση απευθύνεται και στο Ποτάμι, είπε ότι θα ήταν πολύ σημαντικό και στελέχη και ψηφοφόροι και ο αρχηγός του να μπουν σε αυτή τη διαδικασία γιατί θα σηματοδοτούσε μια θετική εξέλιξη. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο, κάτι θετικό, κάτι ελκυστικό και σε αυτό προφανώς και ο κ. Θεοδωράκης θα ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετέχει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Χρηστίδης Παπανδρέου Γεννηματά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ