Χυτήρης: «Μας έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα» - iefimerida.gr

Χυτήρης: «Μας έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τηλέμαχος Χυτήρης ερωτηθείς για τις παλινωδίες του πρωθυπουργού σε σχέση με τις προθέσεις του για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, τόνισε πως πρόκειται για «αδράνεια, καθώς νομίζουμε ότι είμαστε σε προηγούμενο στάδιο. Μας έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό». Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM υποστήριξε «ίσως δεν φθάσουμε έως την ψήφο εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα».

Ο κ. Χυτήρης σε άλλη συνέντευξη του στη ΝΕΤ, δήλωσε πως προϋπόθεση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, απόψε, είναι να αρχίσουν από αύριο διαδικασίες για το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης σωτηρίας, δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Τηλέμαχος Χυτήρης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν από τις συζητήσεις προκύψει ότι δεν είναι αποδεκτός για επικεφαλής αυτής της κυβέρνησης ο κ. Παπανδρέου, «τότε θα είναι άλλος πρωθυπουργός».

Τόνισε ότι είναι ανάγκη να υπάρξουν ομαλές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και θα είναι ομαλές εφόσον «πάρει απόψε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα και από αύριο αρχίσει η διαδικασία για σχηματισμό κυβέρνησης σωτηρίας ή μεταβατική - κυρίως με τη ΝΔ- προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι υποχρεώσεις της χώρας που είναι συγκεκριμένες και να ακολουθήσουν στη συνέχεια εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ