Η Γεννηματά εξηγεί: Γιατί διέγραψα τον Γρηγοράκο - iefimerida.gr

Η Γεννηματά εξηγεί: Γιατί διέγραψα τον Γρηγοράκο

(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρέπει όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας, για να γίνει το άνοιγμα στον χώρο της κεντροαριστεράς και να πετύχει η ενότητα όλων αυτών των δυνάμεων, τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε την πρότασή της για τη διεξαγωγή συνεδρίου, με στόχο τη δημιουργία μίας κοινής κοινοβουλευτικής ομάδας με τη διατήρηση της ανεξαρτησίας των κομμάτων, αλλά μίλησε και για το θέμα της διαγραφής του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

«Ο κ. Γρηγοράκος απομακρύνθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης γιατί με τις δηλώσεις του, τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του, υπονόμευσε την ενότητα και τη συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας και συκοφάντησε συναδέλφους του και αυτό δεν μπορώ να το επιτρέψω. Αυτό δεν χρειάζεται συνεννόηση με κανέναν άλλο υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορείς να της πάρεις συλλογικά», τόνισε η κ. Γεννηματά μιλώντας στο Mega.

Σε ό,τι αφορά την πρότασή της για το χώρο της κεντροαριστεράς, δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφια επικεφαλής αυτής της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως και να κάνει πίσω.

«Πρέπει να πάμε σε μια προγραμματική συνδιάσκεψη για να συμφωνήσουμε σε ένα νέο σχέδιο, σε ένα νέο πλαίσιο για την Ελλάδα, στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Αυτά είναι που πρέπει να συνδέσουν τον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά Λεωνίδας Γρηγοράκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ