Κουρουμπλής: Αστεία πράγματα τα περί σχεδίου Λαφαζάνη για εισβολή στο Νομισματοκοπείο - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Αστεία πράγματα τα περί σχεδίου Λαφαζάνη για εισβολή στο Νομισματοκοπείο

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συζήτηση περί ύπαρξης σχεδίου, από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, για εισβολή στο Νομισματοκοπείο, απέρριψε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Είναι αστεία πράγματα. Εγώ τον Λαφαζάνη τον θεωρώ έναν άνθρωπο μετριοπαθή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στον Real FM. «Τον έχω ζήσει», πρόσθεσε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα σχολίασε «Λέει πολλά ο κ. Στουρνάρας...».

Ακόμη, σχολιάζοντας τη νέα δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι «δεν πιστεύω ότι υπάρχει ουσιαστική μετατόπιση της κοινωνίας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας.

Τέλος, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό εξέφρασε την πεποίθηση ότι το τελικό νομοσχέδιο με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις από τους κοινωνικούς φορείς θα είναι φτιαγμένο σε μια βάση που και θα δίνει προοπτική και θα κάνει δίκαιη κατανομή των βαρών, ενώ ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ των αντιδράσεων του κόσμου, σημειώνοντας ότι δεν είναι υπέρ της «σιωπής των αμνών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ