Κι όμως οι άνδρες περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέπτη -Ερευνα καταρρίπτει μύθους - iefimerida.gr

Κι όμως οι άνδρες περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέπτη -Ερευνα καταρρίπτει μύθους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φήμες λένε πως οι γυναίκες κάνουν περισσότερη ώρα από τους άνδρες να ετοιμαστούν το πρωί. Αυτό, όμως, είναι μόνο διαδόσεις. Ερευνα έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Σύμφωνα με μελέτη του Grooming Lounge και του RealSelf.com, το 41% των ανδρών κάνουν 30 με 45 λεπτά να ετοιμαστούν το πρωί, την στιγμή που μόνο το 30% των γυναικών κάνει τόση ώρα.

Το 71% των 400 ανδρών, που συμμετείχαν στη μελέτη, δήλωσαν πως δαπανούν 30 λεπτά, έναντι του 63% των 750 γυναικών. Ενα ποσοστό της τάξης του 11% από τις γυναίκες είπαν πως χρειάζονται πάνω από μία ώρα, σε αντίθεση με το μόλις 2% του ανδρικού πληθυσμού.

Τι άλλο έδειξε η έρευνα; Πως περιποιούνται τον εαυτό τους. Οταν πρόκειται για τα μαλλιά τους, το 70% των ανδρών ξόδεψε από 1 έως 3 ώρες το μήνα σε έναν κομμωτήριο ή κουρέα, έναντι του 39% των γυναικών.

Η μελέτη, ωστόσο, διαπίστωσε πως ο γυναικείος πληθυσμός σπαταλά περισσότερα χρήματα για την εμφάνισή του.

Το 21% των γυναικών περνούν περισσότερες από 3 ώρες το μήνα σε αυτό που αποκαλούν «προσωπική φροντίδα», όπως το μανικιούρ, σε σύγκριση μόνο με το 7% των ανδρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άνδρες γυναίκες περιποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ