Γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου για το ασφαλιστικό εισηγείται ο Γιάννης Παναγόπουλος - iefimerida.gr

Γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου για το ασφαλιστικό εισηγείται ο Γιάννης Παναγόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει το νέο ασφαλιστικό «μη ηθικά βιώσιμο, που καταστρέφει τις νέες γενιές» και εισηγείται γενική απεργία για τις 4 Φεβρουαρίου.

Σε ομιλία του στο γενικό συμβούλιο της Συνομοσπονδίας που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Γιάννης Παναγόπουλος τοποθετήθηκε ενάντια στο νέο ασφαλιστικό, αλλά και στο σύνολο των μέτρων του νέου μνημονίου που θα έρθουν να προστεθούν στα μέτρα των δύο προηγούμενων.

Στην ομιλία του τόνισε ότι, εάν βγούμε στους δρόμους μπορούμε να διεκδικήσουμε τον αναδιανεμητικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού και κάλεσε να υπάρξει συντεταγμένη αντίδραση, σημειώνοντας ότι θα επιδιωχθεί να γίνει συμπόρευση και με τους επιστημονικούς κλάδους (δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς).

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ έκανε λόγο για κυβερνητική προπαγάνδα «Με 1,3 εκατ. ανέργους δεν αντιμετωπίζεται το ασφαλιστικό» ανέφερε και επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι πάει να το λύσει με δημοσιονομικές πρακτικές, για να κάνει το καθήκον της στους δανειστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ