Κοζάνη: Τα μαρτύρια της 37χρονης Ανθής στα χέρια του συζυγοκτόνου - iefimerida.gr

Κοζάνη: Τα μαρτύρια της 37χρονης Ανθής στα χέρια του συζυγοκτόνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις τόσο για το έγκλημα, όσο και για τη ζωή της άτυχης Ανθής Λινάρδου, την οποία στραγγάλισε ο σύζυγός της μετά από καβγά που είχαν γιατί η ίδια του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες γονείς της Ανθής, μέσω του δικηγόρου τους,κινούνται ώστε άμεσα να πάρουν την επιμέλεια των τριών μικρών παιδιών και να τα μεταφέρουν στο Πειραιά για να μεγαλώσουν μαζί τους.

Σύμφωνα με την espresso η οργή της οικογένειας της 37χρονης ξεχειλίζει. «Ήταν επιθετικός και προσβλητικός προς την Ανθή όταν ήρθαν για τις γιορτές στον Πειραιά. Δεν θέλω ούτε να τον δω. Τι να πω τώρα στο τέρας;», είπε η μητέρα της Ανθής για τον 40χρονο Τάσο Τσουχάρα.

Η σχέση του ζευγαριού, όπως προκύπτει από μαρτυρίες ανθρώπων του στενού τους περιβάλλοντος τήαν προβληματική και φαίνεται ότι ο 40χρονος αποφάσισε να δολοφονήσει τη σύζυγό του όταν εκείνη πήρε την απόφαση να τον χωρίσει.

Οσοι γνώριζαν την κατάσταση λένε πως «ήξερε εδώ και δυο χρόνια ότι η Ανθή ήθελε να φύγει από το Βελβεντό. Τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει ότι θα χωρίσει».

Δυστυχώς όπως περιγράφεται πίσω από τις κλειστές πόρτες η 37χρονη γυναίκα περνούσε έναν Γολγοθά. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειάς της η άτυχη γυναίκα, όπως είπε η αδελφή της είχε υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Η κατάσταση λένε άρχισε να γίνεται χειρότερη μετά τη γέννηση των διδύμων παιδιών. Καταπιεζόταν, ο σύζυγός της δεν της έδινε χρήματα, ούτε και της επέτρεπε να δουλέψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανθή Λινάρδου συζυγοκτόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ