Μεϊμαράκης: Με καλύπτει η ομιλία Μητσοτάκη – Θα ασχοληθώ με τη Βουλή πλέον όχι με τα εσωκομματικά - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Με καλύπτει η ομιλία Μητσοτάκη – Θα ασχοληθώ με τη Βουλή πλέον όχι με τα εσωκομματικά

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με θετικά σχόλια έγινε αποδεκτή η ομιλία του Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

«Μας καλύπτει η ομιλία του Προέδρου και κυρίως η αναφορά του στην ψήφιση της συμφωνίας τον Αύγουστο. Είναι κομβική για τον κ. Μεϊμαράκη» σχολίαζαν κύκλοι του πρώην προέδρου της ΝΔ. Θεωρούσαν μάλιστα ότι ο κ. Μητσοτάκης κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον κ. Μεϊμαράκη για την ανάγκη ψήφισης της συμφωνίας τον Αύγουστο ώστε να μην κινδυνεύσει η πορεία της χώρας στην ΕΕ και να μην αφεθεί το «ευρωπαϊκό μέτωπο» στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ότι «άδειασε» όσους από τη ΝΔ κατέκριναν την τότε απόφαση.

Επιπλέον οι κύκλοι του κ. Μεϊμαράκη έκριναν ως «θετική» την επιλογή Μητσοτάκη για τα πρόσωπα στις κοινοβουλευτικές θέσεις. «Ο κ. Μεϊμαράκης θα ασχοληθεί με τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και όχι με τα εσωκομματικά» διαβεβαίωναν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ