Τρεις κατηγορίες για τον δολοφόνο της Κοζάνης και απολογία το Σάββατο – Ελεύθερος ο πεθερός του θύματος - iefimerida.gr

Τρεις κατηγορίες για τον δολοφόνο της Κοζάνης και απολογία το Σάββατο – Ελεύθερος ο πεθερός του θύματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος ομολόγησε την δολοφονία της 37χρονης Ανθής στο Βελβεντό Κοζάνης και σήμερα του απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες.

Μάλιστα, εν συνεχεία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στις 11:30.

O δικηγόρος και συνήγορος του Ευάγγελος Παππάς τόνισε ότι στον κατηγορούμενο απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση
  • Περιύβριση μνήμης νεκρού
  • Οπλοκατοχή

Για τον πεθερό του θύματος τόνισε ότι αφέθηκε ελεύθερος και αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και ορίστηκε δικάσιμος για τις 27 Ιανουαρίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης.

Τέλος, η συνήγορος οικογένειας του θύματος Παρασκευή Σαββίδου τόνισε «Υπάρχει τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού το οποίο προηγήθηκε όλων των άλλων. Ισως για να την αναισθητοποιήσει. Τελικά ο θάνατος προήλθε από ασφυξία, όχι από στραγγαλισμό όπως ακούστηκε. Ή με μαξιλάρι ή φέρνοντας το πρόσωπο της πάνω στο στρώμα για αρκετή ώρα για να μην μπορεί να ανασάνει. Δεν θα γίνει αναπαράσταση, το θεωρούμε περιττό. Όλα έχουν αποδειχθεί. Πιθανόν να υπήρξε πάλη, γιατί υπήρχαν εκδορές στον δράστη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ