Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] - iefimerida.gr

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αρχιτεκτόνισσα, η Γιασεμή Πέρου και μία ενδυματολόγος, η Φαίδρα Κατσάμπα, βρίσκονται πίσω από τις στυλάτες τσάντες Parkhouse.

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια με το εξής σκεπτικό: να παράγει πολύ μοντέρνες τσάντες, με διαχρονικό όμως στυλ, από πρώτης ποιότητας ελληνικό δέρμα, σε 100% ελληνικά εργαστήρια. Τολμηρό εγχείρημα, μέσα στην κρίση, ωστόσο φαίνεται ότι τα δύο κορίτσια δεν τα πάνε καθόλου άσχημα.

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι δημιουργίες τους πωλούνται αυτή τη στιγμή στα πιο trendy καταστήματα της Αθήνας, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε τρία site. Και λόγω τις ιδιαιτερότητάς τους τράβηξαν το ενδιαφέρον των πιο στυλάτων fashion blogger στην Ελλάδα.

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η πιο πρόσφατη συλλογή τους έχει τη λατινική ονομασία Idem (=για όλους) και είναι ακριβώς αυτό. Αφαιρετικά, κομψά σχέδια και πρακτικά, που μπορούν να κρατηθούν όλη μέρα, απ΄όλες τις ηλικίες. Ταυτόχρονα όμως έχουν κάτι ιδιαίτερο –στην ποιότητα, στις υφές, στα χρώματα– που τις ξεχωρίζει και τις κάνει πολύ μοντέρνες. Επίσης, οι δύο επιχειρηματίες έχουν κατορθώσει να κρατήσουν και λογικές τιμές για τις τσάντες τους – πράγμα δύσκολο όταν η παραγωγή είναι ελληνική. Η φτηνότερη λοιπόν κοστίζει 100 ευρώ και η ακριβότερη 350 ευρώ.

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Συναντήσαμε λοιπόν τα δύο κορίτσια (Φαίδρα Κατσάμπα και Γιασεμή Πέρου) στο στούντιό τους στο Χαλάνδρι, και τους ζητήσαμε να μας μιλήσουν για τη συνεργασία και για τη συλλογή τους. Δείτε τι μας είπαν.

Πώς δέσατε σαν σχεδιαστικό δίδυμο;
Είμαστε χρόνια κολλητές. Ήταν όνειρο ζωής να δουλέψουμε μαζί και το κάναμε μέσα από την Park House.

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ποια είναι τα αγαπημένα σας σχέδια από τη συλλογή Idem και γιατί;
Το backpack που ονομάζεται «Roadtrip» γιατί είναι κομψό και πρακτικό. Είναι ελαφρύ, χωράει ακόμη και το laptop μας και μπορεί να το χρησιμοποιήσει από φοιτήτρια έως εργαζόμενη γυναίκα που μετά θέλει να πάει για ποτό. Είναι το απόλυτο urban chic αξεσουάρ.
Το τσαντάκι «Fullmoon» γιατί είναι το πρώτο καμπυλόγραμμο σχέδιο που βγάλαμε και είναι και πολυμορφικό. Κρατιέται με δύο τρόπους και είναι απόλυτα εύχρηστο και κομψό για όλες τις ώρες. Μοιάζει λίγο με κόσμημα…

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πώς λειτουργείτε σαν ομάδα για ένα brand μόδας;
Καθώς είμαστε από διαφορετικά επαγγελματικά background, η μια συμπληρώνει την άλλη με μοναδικό τρόπο. Η Γιασεμή έχει τη σχεδιαστική και αρχιτεκτονική ματιά και η Φαίδρα ενσωματώνει στο σχέδιο τις τάσεις της μόδας.

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Τι ετοιμάζετε για το καλοκαίρι;
Η καλοκαιρινή μας συλλογή θα περιλαμβάνει κάποια σχέδια από τη χειμερινή, αλλά με διαφορετικά υλικά και χρώματα καθώς και κάποια εντελώς νέα σχέδια. Γενικά είμαστε ενθουσιασμένες με την επόμενη collection! Θα είναι φρέσκια και ζωντανή.

Parkhouse: Τσάντες 100% ελληνικές -Οι δημιουργοί μιλούν στο iefimerida [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα σημεία πώλησης μπείτε στην σελίδα Park House στο facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ