Ολα όσα αποκάλυψε για τον συζυγοκτόνο της Κοζάνης η αστυνομία -Γιατί κρατείται ο πεθερός της άτυχης Ανθής [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολα όσα αποκάλυψε για τον συζυγοκτόνο της Κοζάνης η αστυνομία -Γιατί κρατείται ο πεθερός της άτυχης Ανθής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη για δεύτερη ημέρα η ελληνική κοινωνία με τις αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στο Βελβεντό Κοζάνης, με θύμα την 37χρονη μητέρα Ανθή Λινάρδου, την οποία δολοφόνησε ο 40χρονος σύζυγός της.

Στη συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε η αστυνομία στην Κοζάνη, έγινε σαφές πως το έγκλημα έγινε την ώρα που τα τρία μικρά παιδιά του ζευγαριού κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Οπως αποκάλυψε ο γενικός αστυνομικός διεθυντής της Περιέφερειας Μακεδονίας, Δημοσθένης Χρήστου, ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν πρέπει να είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Ανθής, αλλά ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Κίνητρο για τον καβγά και μετέπειτα τη δολοφονία της άτυχης Ζωής πρέπει να αποτέλεσε το γεγονός ότι η 37χρονη, τόσο πριν από τις γιορτές όσο και μετά, επέμενε να χωρίσουν.

Κρατούν τον πεθερό μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Οι αστυνομικοί καταλήγουν ότι ο Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε συνεργούς ενώ όσον αφορά τον πατέρα του και πρώην πεθερό της Ανθής εξηγούν ότι τον κρατούν με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής «προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο αστυνομικός διοικητής, το έγκλημα υπολογίζουν οι αρχές ότι έγινε στις 11 το ίδιο βράδυ. Ο άνδρας αφού έπνιξε, στραγγάλισε τη γυναίκα, στην κρεβατοκάμαρα και ενώ κοιμόταν δίπλα τα παιδιά, από εσωτερική σκάλα μέσα στο σπίτι την κατέβασε στο γκαράζ και την πήγε στο χωράφι του , όπου υπήρχε από καιρό πριν ανοιγμένος ένας λάκκος για αγροτιές εργασίες.

Αυτό που κίνησε υποψίες στις αρχές ήταν το γεγονός ότι το χωράφι είχε φρεζαριστεί γι' αυτό και παρουσία του συζύγου, έκαναν έρευνες στο σημείο. Όταν η γυναίκα βρέθηκε, ο ίδιος το παραδέχτηκε και είπε στους αστυνομικούς «τη στραγγάλισα, ας πάω ισόβια».

Έπεσε σε αντιφάσεις ο σύζυγος

Το Σάββατο το βράδυ ο σύζυγος πήγε στο ΑΤ Σερβίων και δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας. Οι δυνάμεις των Σερβίων, της Κοζάνης κινητοποιήθηκαν άμεσα, επειδή ήταν νεαρή κοπέλα και μητέρα τριών παιδιών. «Ήταν κάτι το περίεργο αρχικά και ότι ήταν μητέρα τριών παιδιών και έλειπε μας κίνησε υποψίες, από την αρχή ότι κάτι περίεργο συμβαίνει», είπε ο αστυνομικός διευθυντής, λέγοντας πως τις έρευνες αποπροσανατόλισε, χωρίς να το θέλει, ένας πλανόδιος πωλητής που μπέρδεψε μια γυναίκα με πρόβλημα βάδισης, με την 37χρονη Ανθή που είχε γύψο εκείνο το διάστημα.

Η αστυνομία παρακολουθούσε τον σύζυγο και προσανατολίστηκε σε αυτόν. Κατά την κατάθεσή του στην αστυνομία έπεσε σε αντιφάσεις και αυτό κίνησε υποψίες στις αρχές. Υπόδειξε στην αστυνομία τα χωράφια και το ένα ήταν φρεζαρισμένο σε ένα σημείο. Στο ίδιο χωράφι είχαν γίνει εργασίες το προηγούμενο διάστημα και υπήρχε ανοιγμένος λάκκος. Με τη βοήθεια εθελοντών, διασωστών, αστυνομικών, πυροσβεστών, κατοίκων, η γυναίκα βρέθηκε δυστυχώς στο χωράφι.

Να σημειωθεί πως επιβεβαιώθηκε ότι έφερε αμυχές στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοζανη Βελβεντό έγκλημα συζυγοκτόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ