Απίστευτο: Ο Τσίπρας διόρισε και ξαδέρφη του στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Τσίπρας διόρισε και ξαδέρφη του στο Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε σήμερα πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, αφού, ενώ διόρισε και την ξαδέρφη του στο Δημόσιο, σήμερα πήγε να μιλήσει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης κατά του κομματικού κράτους.

Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως διορίστηκε και δεύτερος Τσίπρας στο Δημόσιο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, κυρία Αθανασία Ψαρουδάκη. Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του Χρήστου Σπίρτζη!

Απίστευτο: Ο Τσίπρας διόρισε και ξαδέρφη του στο Δημόσιο | iefimerida.gr 0

Ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ