Ξυνίδης προς διαμαρτυρόμενη Καϊλη: «Σιγά την καλτσοδέτα» - iefimerida.gr

Ξυνίδης προς διαμαρτυρόμενη Καϊλη: «Σιγά την καλτσοδέτα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακά διεκόπη η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ όταν ο προεδρεύων Βασίλης Εξαρχος απεδέχθη με συνοπτικές διαδικασίες πρόταση του Απόστολου Κακλαμάνη, προκειμένου να μεταβούν οι βουλευτές στην Ολομέλεια.

Πολλοί βουλευτές μεταξύ των οποίων η Βάσω Παπανδρέου, ο Κώστας Καρτάλης, η Εύα Καϊλή και ο Δημήτρης Λιντζέρης εξέφρασαν τη σφοδρότατη διαφωνία τους. Η δε κυρία Καϊλή αποχωρώντας είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Λίγα λεπτά νωρίτερα η Ευα Καϊλή ενώ είχε σηκωθεί όρθια και φώνάζε γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος, ο Σωκράτης Ξυνίδης είπε: «Σιγά την καλτσοδέτα»!

Κάποιος από τους παριστάμενους αντέδρασε και του είπε: «Ρε συ Σωκράτη πώς μιλάς έτσι στην κοπέλα; Τι είναι αυτά που της λες;»

Και εκείνος απάντησε:

«Γιατί θα την φοβηθώ. Δεν ξέρεις που την έχω γραμμένη;»

Την ώρα που ο γραμματεας της Κ.Ο Βασίλης Έξαρχος αποχωρούσε από την αίθουσα ο Κώστας Καρτάλης του είπε «είναι ντροπή σας που μας φιμώνετε! Είναι δημοκρατία αυτό;», με τον ο κ. Εξαρχο να του απαντά: «Ο κόσμος γνωρίζει τι είναι ντροπή και τι δημοκρατία».

Λίγο νωρίτερα ο βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ήταν σαφής: «Εάν δεν ακούσω από εσένα κατηγορηματικά πρόεδρε ότι πάμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση».

Η Ευα Καϊλή έχει σηκωθεί όρθια και φωνάζει γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης ακούγεται να λέει: "Σιγά την καλτσοδέτα!"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ