Της έκανε επί πέντε μήνες κρυφή πρόταση γάμου -Εβγαζε φωτογραφίες με κρυφά σημειώματα [εικόνες]

«Θα με παντρευτείς;», έγραφε σε μυστικό σημείωμα, που βρισκόταν σε φωτογραφίες του Ρέι Σμιθ πέντε μήνες πριν ζητήσει από την έγκυο σύντροφό του να γίνει σύζυγός του.

Κάθε μέρα έβγαζε φωτογραφίες είτε μόνος είτε μαζί της κρατώντας το ρομαντικό χαρτάκι. Ο Ρέι της είπε πως ήθελε να καταγράψει την πορεία της εγκυμοσύνης της σε εικόνες, αλλά στην πραγματικότητα όλα ήταν μέρος ενός ρομαντικού σχεδίου για πρόταση γάμου.

Η Κλερ δεν γνώριζε πως υπήρχε αυτή η πρόταση στις φωτογραφίες, γι΄ αυτό και όταν ήθελε να δει τι τράβηξε ο αγαπημένος της, ο Ρέι έπρεπε να τις δείχνει άλλες λήψεις για να μην καταλάβει τι γινόταν.

«Δεν είχα ιδέα, ήμουν στον κόσμο μου», είπε η 33χρονη, που είναι δασκάλα 8 μηνών. «Μου είπε ότι έβγαζε φωτογραφίες για να έχει αναμνήσεις», προσέθεσε.

Ο Ρέι είχε φτιάξει ένα ολόκληρο άλμπουμ με 150 φωτογραφίες, σε μία μάλιστα έχει εικόνα του μωρού μέσα στην κοιλιά, το οποίο ζητάει η μαμά του να παντρευτεί τον μπαμπά του.

Τελικά, την ημέρα των Χριστουγέννων έγινε η επίσημη πρόταση. Αποκάλυψε τις φωτογραφίες, έπεσε στα γόνατα και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Ολα ήταν υπέροχα.

Οπως αποκάλυψε το σχέδιο της πρότασης γάμου δεν ήταν, αρχικά, αυτό. «Ηθελα κάτι ρομαντικό, γι' αυτό και αρχικά σκέφτηκα να της κάνω πρόταση σε ένα αερόστατο», δηλώνει ο Ρέι και συνεχίζει: «Τον Ιούνιο, όμως, μάθαμε πως ήταν έγκυος και έτσι τα σχέδια άλλαξαν».
Το ζευγάρι μετά την πρόταση γάμου σχεδιάζει να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο και πάντα θα θυμάται την ρομαντική πρόταση γάμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ