Tο μεγαλύτερο τουρνουά για το Κύπελλο Ελλάδος PES 2016 στο κατάστημα της Κωτσόβολος - iefimerida.gr

Tο μεγαλύτερο τουρνουά για το Κύπελλο Ελλάδος PES 2016 στο κατάστημα της Κωτσόβολος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τ ο Σάββατο 9/1 πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens ο τελικός του δημοφιλούς Κυπέλλου Ελλάδος PES 2016, που οι 32 καλύτεροι παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα έδωσαν σκληρή αγωνιστική μάχη για να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος!

Τα δώρα που χάρισε η Κωτσόβολος στον τελικό δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στη λατρεία που έχει ένας παίχτης για το gaming.

Συγκεκριμένα τα δώρα που δόθηκαν στον τελικό ήταν:

1ος νικητής: Κυρτή οθόνη HP Elite S270C 27 ιντσών για PC για αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και ρεαλιστική εικόνα παιχνιδιού

2ος νικητής: Κονσόλα PS4

3ος νικητής: Κονσόλα PS4

4ος νικητής: Τιμονιέρα Racing Wheel 4 της Hori, συμβατή με τις κονσόλες PS4 και PS3

5ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis

6ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis

7ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5" χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0.

8ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5" χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0. και κάνω update το link δώσε μου 20 λεπτά.

Τ ο Κωτσόβολος League Trophy 2016 αναδεικνύει το αγαπημένο τουρνουά gaming του κοινού και αυτό το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή του. Οκτώ διαφορετικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, πολλά μεγάλα δώρα και νέες αγωνιστικές εμπειρίες είναι η «υπόσχεση» που τηρεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια για το τουρνουά που έγινε θεσμός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: https://goo.gl/9zSGXR

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos

Twitter - https://twitter.com/KotsovolosOn

You Tube - http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

Google Plus - https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών απασχολώντας πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση που παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone και @DCSebJ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα. Ειρήνη Χούντα | Assistant Brand Manager, Κωτσόβολος, e-mail: hountai@kotsovolos.gr

κα Κέρρυ Γουσίδου I Gravity The Newtons I τηλ.211.10.60.194, 6947.900.009 I email: Kerry.gousidou@gravitythenewtons.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωτσόβολος pes 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ