Έλληνας ποδοσφαιριστής ξεσπά κατά οπαδών - «Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς» - iefimerida.gr

Έλληνας ποδοσφαιριστής ξεσπά κατά οπαδών - «Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Μανούσος έγινε αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων στην αναμέτρηση της Καλλονής με τον Παναθηναϊκό από τους οπαδούς του τριφυλλιού και ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου και έβριζαν τον Μανούσο και τους συμπαίκτες του, ήταν όλοι τους κάτοικοι του νησιου της Μυτιλήνης, γεγονός που εξόργισε τον επιθετικό της Καλλονής.

Ο 28χρονος επιθετικός έγραψε αναλυτικά:

«Όσα έγιναν χτες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει εγώ και όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να στενοχωρήσουμε όσους χαίρονται με τις ήττες μας. Όσο για μένα τι να πω. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.
Το να δέχεσαι επίθεση από ξένους και αντιπάλους το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο που από παιδάκι τόσο πολύ αγαπώ και υπηρετω πιστά δίνοντας πάντα τον καλύτερο των δυνατοτήτων μου αλλά να με βρίζουν οι συμπατριώτες μου παναθηναικοι ξεπερνάει τον εαυτό μου!!! Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς!!!»

Έλληνας ποδοσφαιριστής ξεσπά κατά οπαδών - «Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ