Hello: Κρίση στον γάμο Καρβέλα-Πάνια -Tι συμβαίνει - iefimerida.gr

Hello: Κρίση στον γάμο Καρβέλα-Πάνια -Tι συμβαίνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρή κρίση περνά, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ο γάμος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.

Οπως αναφέρει το περιοδικό, το ζευγάρι περνά κρίση στο γάμο του και ο συνθέτης έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της πρώην συζύγου του Αννας Βίσση, προσπαθώντας να σκεφτεί ώριμα για το μέλλον της σχέσης του με την παρουσιάστρια.

Kατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Νίκος βγήκε από το σπίτι στην Εκάλη και επέστρεψε μετά από ώρες. Το σημαντικό είναι ότι διανυκτέρευσε στην Άννα. Στο πλευρό του συνθέτη εκτός από την Άννα Βίσση βρίσκεται και η καλή του φίλη, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Η Αννίτα Πάνια προσπαθεί να διαφυλάξει την ισορροπία στο σπίτι ώστε ο Ανδρέας, ο γιος της με τον Νίκο Καρβέλα, να μην επηρεαστεί από τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή των γονιών του.

Κανείς μάλιστα από το κανάλι Ε tv δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στα προσωπικά της, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αποχωριστεί τη βέρα της.

Όλοι ελπίζουν αυτή η κρίση να μην είναι οριστική και να τα ξαναβρούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννα Βίσση Αννίτα Πάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ