Προς σύγκρουση στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Προς σύγκρουση στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των «προεδρικών» επιστρατευει ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του ενοψη της συνεδρίαση της Κ.Ο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του iefimerida ο κ. Παπανδρέου θέλει να έχει την στήριξη μιας ομάδας βουλευτων οι οποίοι δεν αποκλείτεται να στραφουν ευθέως εναντίον των συναδέλφων τους που τα δύο τελευταία 24ωρα τάχθηκαν κατά του δημοψηφίσματος και εξέφρασαν αμφιβολίες για το αν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Επιθέσεις αναμένονται και εναντίον της «Τροικα» του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος-Ραγκούσης-Διαμαντοπούλου). Από τη άλλη πλευρα, υπάρχουν στελέχη τα οποία σκέπτονται να καλέσουν τον κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει οικειοθελώς χωρίς να φτάσει στην διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης αλλα ούτε και της ενδεχόμενης ψηφοφορίας ανάμεσα στα μέλη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ