Ο Γρηγοράκος ζητάει τώρα διεξαγωγή συνεδρίου - iefimerida.gr

Ο Γρηγοράκος ζητάει τώρα διεξαγωγή συνεδρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι εξηγήσεις που έδωσε χθες στο ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος να κρίθηκαν επαρκείς, ωστόσο σήμερα ο ίδιος επέστρεψε και επιμένει στην άποψη ότι δεν αποκλείονται διαρροές προς τον Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε πως δεν μιλά για τον ίδιο και επιβεβαίωσε ότι έστειλε το χθεσινό κείμενο της συνέντευξης του στον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασ. Κεγκέρογλου και το θέμα, θεωρεί, είναι λήξαν.

Χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Υποστήριξε πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου και πως ο ίδιος "κτυπά καμπανάκι". Ανέφερε ότι η κ. Γεννηματά πρέπει να δώσει το πολιτικό στίγμα της ΔΗ.ΣΥ και ζήτησε την διεξαγωγή συνεδρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ