Συνελήφθη ο Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ για χρέη...7.900.000 ευρώ - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ για χρέη...7.900.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα «δίχτυα» της Οικονομικής Αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι ο 62χρονος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΑΤΤΙ-ΚΑΤ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, χρωστούσε στο Δημόσιο ποσό που ξεπερνά τα 7.900.000 ευρώ...

Το τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής αστυνομίας επενέβη και συνέλαβε τον κ.Πανούση, του οποίου η εταιρία έχει έδρα την Αττική. Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αναλυτικά ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 62χρονος ημεδαπός για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο. Οι οφειλές ξεπερνούν τα 7.900.000 ευρώ.


Συνελήφθη σήμερα (3-11-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, 62χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 62χρονου ημεδαπού, διευθύνοντα συμβούλου ανώνυμης τεχνικής εταιρείας που εδρεύει στην Αττική, εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο μεγάλου χρηματικού ποσού, που ξεπερνά τα (7.900.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ