Ο Μπαλτάς καρατόμησε την ηγεσία του Μουσείου Φωτογραφίας στη θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ο Μπαλτάς καρατόμησε την ηγεσία του Μουσείου Φωτογραφίας στη θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στις διοικήσεις φορέων πολιτισμού με συνοπτικές διαδικασίες, αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του και συγκεκριμένα τονίζει την απομάκρυνση της ηγεσίας του Μουσείου Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Αυτή τη φορά "θύμα" του υπουργού πολιτισμού υπήρξε η ηγεσία του Μουσείου Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, με τον διευθυντή του, Βαγγέλη Ιωακειμίδη, αλλά και τα μέλη της εφορείας του Μουσείου, να ενημερώνονται για την αντικατάστασή τους μέσω της Διαύγειας, ενώ η θητεία τους έληγε το 2017.

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η τακτική; Πρέπει να περιμένουμε την αντικατάσταση και των 500 διευθύνσεων των εποπτευόμενων φορέων από τον κ. Μπαλτά; Η συνέχεια του έργου αυτών των οργανισμών άραγε ενδιαφέρει κανέναν ή μοναδική προτεραιότητα είναι η εκπαραθύρωση όλων των προέδρων και διευθυντών θεσμών που έχουν διατελέσει κάποιο έργο;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ