Η Ελλάδα δεν ψήφισε για την «Χρυσή Μπάλα» - iefimerida.gr

Η Ελλάδα δεν ψήφισε για την «Χρυσή Μπάλα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ετήσια ψηφοφορία για την «Χρυσή Μπάλα», που κατέληξε (και) φέτος στον Λιονέλ Μέσι, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι χώρες-μέλη της FIFA που ψηφίζουν μέσω του προπονητή και του αρχηγού της Εθνικής ομάδας.

Αρα και η Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος όμως και όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι ψήφοι της κάθε χώρας, οι ελληνικές συμμετοχές απλά δεν υπήρχαν.

Δεν έχει δοθεί εξήγηση ακόμα για την αιτία ή αν απλά έχει γίνει κάποιο λάθος, γιατί από τη λίστα απουσιάζουν επίσης η ιταλική και η ισπανική ψήφος. Από την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν θα μας έκανε εντύπωση ένα τέτοιο λάθος, αλλά οι Ιταλοί και οι Ισπανοί δεν θα έπεφταν σε τέτοια γκέλα. Από την Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν ψηφίσει ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Μίχαελ Σκίμπε.

Έτοιμος να διεξάγει προσωπική έρευνα για να δει τι συνέβη στην περιβόητη απουσία της Ελλάδας (εθνικός εκλέκτορας, αρχηγός) από την ψηφοφορία για την «Χρυσή» Μπάλα είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε έκπληκτος από το περιστατικό και δήλωσε ότι θα προβεί σε προσωπική έρευνα για να μάθει και ο ίδιος τι ακριβώς συνέβη και το ελληνικό ποδόσφαιρο έλαμψε διά της απουσίας του σε μία από τις σημαντικότερες ετήσιες γιορτές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, πρόκειται για γραφειοκρατικό λάθος, αφού στα γραφεία της ΦΙΦΑ στην Ζυρίχη υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έλαβαν ψήφους από την Ελλάδα, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Μίχαελ Σκίμπε ψήφισαν κανονικά για την διαδικασία πριν από το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, όμως αυτές οι ψήφοι κάπου χάθηκαν στον… δρόμο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Μπάλα Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ