Απίστευτη ατάκα Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα ήθελα να έχω το αριστερό πόδι του Μέσι - iefimerida.gr

Απίστευτη ατάκα Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα ήθελα να έχω το αριστερό πόδι του Μέσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την εκδήλωση της απονομής της «Χρυσής Μπάλας», ο Κριστιάνο Ρονάλντο... υποκλίθηκε στο ποδοσφαιρικό ταλέντο του Λιονέλ Μέσι.

Του κατά γενική ομολογία, κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Ο Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το αριστερό πόδι του Λίο σχολίασε «Είναι πραγματικά εξαιρετικό. Θα ήθελα να το είχα κι εγώ! Είναι λίγο καλύτερο απ' το δικό μου» ολοκλήρωσε και άπαντες ξέσπασαν στα γέλια, ενώ και ο Αργεντινός είπε πως ο «αιώνιος αντίπαλός του στη Ρεάλ» έχει προσόντα που ο καθένας θα ήθελε να έχει.

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πώς πήρε την… βαριά φανέλα με το «7» στη Γιουνάιτεντ: «Όταν υπέγραψα στην ομάδα, ήθελα να πάρω το 28, αριθμό που είχα και στην Σπόρτινγκ. Ο Σερ Άλεξ όμως μου είπε όχι. Θα πάρεις το 7! Ήμουν λίγο… φοβισμένος –επειδή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αυτό τον αριθμό-, αλλά με τα πολλά είπα οκ! Από τότε με αυτό το νούμερο έχω κερδίσει τα πάντα, οπότε έγινε τυχερό για μένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ