O Λεπέν μηνύει τον πρώην της Madonna -Εβγαλε selfie μαζί του ενώ αυτός κοιμόταν - iefimerida.gr

O Λεπέν μηνύει τον πρώην της Madonna -Εβγαλε selfie μαζί του ενώ αυτός κοιμόταν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλος είναι ο Ζαν Μαρί Λεπέν με Γάλλο χορευτή, εξαιτίας μίας διόλου κολακευτικής selfie. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να του κάνει μήνυση.

Στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε εν ώρα πτήσης, ο πρώην ηγέτης του Εθνικού Μετώπου κοιμάται, με το στόμα ανοιχτό. Ο Μπραχίμ Ζαϊμπάτ, πρώην σύντροφος της Madonna, δεν θέλησε να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και έτσι έβγαλε την selfie χαμογελώντας πλατιά δίπλα στον κοιμισμένο πολιτικό.

Ο Γάλλος χορευτής δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook, το Instagram και το Twitter, καλώντας τον κόσμο να μην ψηφίσει το Εθνικό Μέτωπο στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών της Γαλλίας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ομως, ο Λεπέν υποστηρίζει τώρα ότι ο χορευτής παραβίασε την προσωπική του ζωή και έπληξε τις εκλογικές ελπίδες του κόμματός του, κατηγορώντας τον Ζαϊμπάτ για το γεγονός ότι τελικά το Εθνικό Μέτωπο δεν κέρδισε ούτε σε μία περιφέρεια.

Ο Ζαϊμπάτ παραδέχθηκε ότι είχε βγάλει τη φωτογραφία δύο μήνες νωρίτερα και ότι τη δημοσίευσε τη δεδομένη στιγμή για να στείλει ένα μήνυμα. «Σκέφτηκα ότι οι περιφερειακές εκλογές ήταν η κατάλληλη ώρα καθώς στον πρώτο γύρο το Εθνικό Μέτωπο τα είχε πάει πολύ καλά», δήλωσε στο Tele Star.

Τώρα ο Λεπέν αξιώνει αποζημίωση 50.000 ευρώ από τον χορευτή, όπως και να δημοσιεύσει μία γραπτή απολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν αυτό δεν γίνει, ο πολιτικός απαιτεί 10.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ημέρα.

«Το βρίσκετε φυσιολογικό να φωτογραφίζεστε ενώ κοιμάστε σε αεροπλάνο; Το δικαστήριο θα αποφασίσει. Είναι η ιδιωτική μου ζωή και θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τέτοιες συμπεριφορές», τόνισε ο Λεπέν. «Εμαθα για αυτή τη φωτογραφία γιατί αναδημοσιεύθηκε χιλιάδες φορές στο διαδίκτυο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν είχε κρατήσει τη φωτογραφία για τον εαυτό του, θα ήταν κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Public, στη μήνυσή του ο Ζαν Μαρί Λεπέν κάνει αναφορά στην Madonna, η οποία- όπως αναφέρει το δημοσίευμα- θα μπορούσε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η σταρ της ποπ θα συγκρουστεί με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Το 2012, σε βίντεο που προβαλλόταν στην παγκόσμια περιοδεία της εμφανιζόταν η Μαρίν Λεπέν με σβάστικα στο μέτωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Μαρίν Λεπέν selfie Madonna
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ