Ανετος, με τα χέρια στις τσέπες και ακάλυπτο πρόσωπο κυκλοφορούσε ο μακελάρης του Παρισιού λίγο μετά τις επιθέσεις [εικόνες]

Το γαλλικό δίκτυο Bfmtv εδωσε στη δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες του Σαλάχ Αμπντεσλάμ λίγο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Σε αυτές φαίνεται πως ο μακελάρης του Παρισιού κυκλοφορούσε απόλυτα ψύχραιμος, άνετος και χωρίς να μπει στον κόπο να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ καταγράφεται να περπατά σε πρατήριο βενζίνης κοντά στα σύνορα Βελγίου-Γαλλίας, λίγες μόνο ώρες από το μακελειό στο Παρίσι. Ήρεμος, με τα χέρια στις τσέπες ο τρομοκράτης, ενώ έχει δολοφονήσει δεκάδες αθώους πολίτες, περιφέρεται άνετος με έναν φίλο του.

Σε άλλες εικόνες καταγράφονται ο φίλος του Μοχάμεντ Αμρί και ο Χαμζά Ατού, οι οποίοι τον βοήθησαν να φυγαδευτεί εκτός Γαλλίας μεταφέροντάς τον στο Βέλγιο με το αυτοκίνητό τους.

Στο σημείο ανεφοδιασμού για δώδεκα λεπτά ο Αμπντεσλάμ και οι φίλοι του παρέμειναν για 12 λεπτά. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του έχουν χαθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ