«Αν το γνώριζα θα είχα αντιδράσει» απαντά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τα 16.500 ευρώ μέσω Βουλγαρίας [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αν το γνώριζα θα είχα αντιδράσει» απαντά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τα 16.500 ευρώ μέσω Βουλγαρίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πήραμε Βούλγαρο σκηνοθέτη, τον λένε Παντελή Βούλγαρη».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δίνει τη δικιά του εκδοχή και απαντά στα δημοσιεύματα σχετικά με τα 16.500 ευρώ στη συναυλία της Ξάνθης, μέσω Βουλγαρίας.

Αφού αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας «Σε αυτή την παράσταση πήραμε σκηνοθέτη από τη Βουλγαρία, Παντελή Βούλγαρη τον λένε» αναφερόμενος στην παράσταση «9 και πέντε» στη συνέχεια δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για τη συμφωνία συμπληρώνοντας πως ξέρει να ξεχωρίζει, τι είναι νόμιμο και τι ηθικό.
«Αν το γνώριζα, ειλικρινά, θα είχα αντιδράσει» τόνισε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το ποσό της αμοιβής σχολίασε «Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι φορολογημένη ήδη. Τα λεφτά δεν είναι 16.500 ευρώ, είναι τα μισά, 8.000 ευρώ και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μακάρι να είχα τέτοια μεροκάματα».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκοψε χθες βράδυ την πίτα στο θέατρο Διάνα όπου εμφανίζεται, απο όπου και το παρακάτω απόσπασμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ