Καρατζαφέρης: «Αν ο Σαμαράς πει το ναι στις 12, στις 12:15 θα έχουμε κυβέρνηση»

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πρότεινε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, η συνάντηση του οποίου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε.

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο στη Βουλή ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι είχε πει στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στην τελευταία τους συνάντηση, να φύγει τώρα για να φύγει αξιοπρεπώς.

«Σημασία δεν έχει τι θα πει τώρα ο Παπανδρέου, αλλά τι θα πει ο Αντώνης Σαμαράς», δήλωσεο κ. Καρατζαφέρης, επισημαίνοντας ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας εξαρτάται πλέον από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν πει ναι ο Σαμαράς στις 12 η ώρα, στις 12:15 έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» είπε χαρατκηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης. Υπαινίχθηκε επίσης ότι κατά την χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους κ.κ. Σαρκοζί και Μέρκελ, η Γερμανίδα καγκελάριος πρότεινε στον κ. Παπανδρέου να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με επικεφαλής «έναν πρώην πολιτικό». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι διαφωνεί με αυτό το ενδεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ