Καρατζαφέρης: «Αν ο Σαμαράς πει το ναι στις 12, στις 12:15 θα έχουμε κυβέρνηση» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Αν ο Σαμαράς πει το ναι στις 12, στις 12:15 θα έχουμε κυβέρνηση»

Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πρότεινε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, η συνάντηση του οποίου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε.

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο στη Βουλή ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι είχε πει στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στην τελευταία τους συνάντηση, να φύγει τώρα για να φύγει αξιοπρεπώς.

«Σημασία δεν έχει τι θα πει τώρα ο Παπανδρέου, αλλά τι θα πει ο Αντώνης Σαμαράς», δήλωσεο κ. Καρατζαφέρης, επισημαίνοντας ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας εξαρτάται πλέον από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν πει ναι ο Σαμαράς στις 12 η ώρα, στις 12:15 έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» είπε χαρατκηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης. Υπαινίχθηκε επίσης ότι κατά την χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους κ.κ. Σαρκοζί και Μέρκελ, η Γερμανίδα καγκελάριος πρότεινε στον κ. Παπανδρέου να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με επικεφαλής «έναν πρώην πολιτικό». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι διαφωνεί με αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ