Η γκριμάτσα του Μελισσανίδη - «Νεκροκεφαλές και γκρανκάσες» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η γκριμάτσα του Μελισσανίδη - «Νεκροκεφαλές και γκρανκάσες» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Σκόντα Ξάνθης, αναφέρθηκε στην ελληνική δαιτησία και το χώρο του ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο για «νεκροκεφαλές και γκρανκάσες», με μια χαρακτηριστική γκριμάτσα.

Αν και στην αρχή αναφέρθηκε στη νίκη της Ένωσης, στη συνέχεια και έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το ποδόσφαιρο είτε θέλουν κάποιοι είτε δεν θέλουν, θα το αλλάξουμε. Η ώρα τους πλησιάζει. Λίγα ψωμιά τους μείνανε. Όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο, εμείς είμαστε μαζί τους. Οι πονηροί που τους ξέρει πια όλη η Ελλάδα, αυτοί που το έχουν σκοτώσει τα τελευταία χρόνια ήρθε η ώρα τους και θα τελειώσουν. Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Δεν μπορεί το ποδόσφαιρο να το διοικούν νεκροκεφαλές και γκρανκάσες. Νεκροκεφαλές και γκρανκάσες, έτσι είναι (σ.σ. κάνοντας γκριμάτσα)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ