«Παράθυρο» από το ΠΑΣΟΚ για ψήφιση μέρους του Ασφαλιστικού - iefimerida.gr

«Παράθυρο» από το ΠΑΣΟΚ για ψήφιση μέρους του Ασφαλιστικού

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορθάνοιχτο παράθυρο για υπερψήφιση μέρους του νομοσχεδίου που θα φέρει η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό στη Βουλή άφησε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο.

«Στο διαρθρωτικό σκέλος θα συζητήσουμε και θα συμφωνήσουμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό », ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης συνδέοντας όμως τη στάση του κόμματός του με τον τρόπο που θα επιλέξει να φέρει το Ασφαλιστικό στη Βουλή η κυβέρνηση, καθώς απαιτεί διεξοδική συζήτηση επί της πρότασης.

Την ίδια ώρα, εμφανίστηκε κατηγορηματικός, ως προς το δημοσιονομικό σκέλος λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει όσα σχετίζονται με την καταστροφική -όπως τη χαρακτήρισε- διαπραγμάτευση του τελευταίου χρόνου.

Από την πλευρά της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, λέγοντας ότι θα συνεδριάσει μετά την εκλογή προέδρου η Κ.Ο όπου και θα λάβει τις αποφάσεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ