Πυροβολισμοί κατά αστυνομικού στη Φιλαδέλφεια - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικού στη Φιλαδέλφεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρ εναντίον αστυνομικού άνοιξε ένας 30χρονος άνδρας στη Φιλαδέλφεια, είχε δηλώσει αφοσίωση στο Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας

Ο αστυνομικός Τζεσε Χάρτνετ, σύμφωνα με τις αρχές, πυροβολήθηκε από άνδρα, ο οποίος πλησίασε το περιπολικό και άρχισε να γαζώνει το όχημα.

«Πυροβολισμοί...! Εχω βαριά αιμορραγία», φώναζε ο Χάρτνετ, ζητώντας ενισχύσεις.

«Αιμορραγώ, φέρτε μια μονάδα εδώ», έλεγε.

«Ο αστυνομικός δεν κατάλαβε ότι τον προσέγγιζε. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι είναι ζωντανός» σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι ο Τζέσε Χάρτνετ υπέστη κάταγμα στο αριστερό του χέρι, που επλήγη από τρεις σφαίρες.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από ένα βίντεο όπου καταγράφεται η επίθεση, που έγινε σε μία διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια. Στα πλάνα διακρίνεται ο ύποπτος, που φοράει ένα μακρύ λευκό ένδυμα πάνω από τα ρούχα του, ενώ πυροβολεί εναντίον του περιπολικού. Ο αστυνομικός καταφέρνει να βγει από το όχημά του και ανταποδίδει τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον επιτιθέμενο.

Ο δράστης είχε κλέψει το όπλο από έναν αστυνομικό το 2013, σύμφωνα με τον Ρος.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 30χρονος είχε συνεργούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιλαδέλφεια αστυνομικός Isis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ