Θέλει Τζανδάρη ο Πανιώνιος - Πιθανός ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Θέλει Τζανδάρη ο Πανιώνιος - Πιθανός ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περίπτωση του Φάνη Τζανδάρη εξετάζουν στον Πανιώνιο ως αντικαταστάτη στη μεσαία γραμμή του Παύλου Μητρόπουλου.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δύσκολα θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Τζανδάρης φαίνεται να συμφωνούν πως η καλύτερη λύση θα ήταν να δοθεί σε μια ομάδα δανεικός ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του και ο Πανιώνιος φέρεται να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή, ειδικά από την στιγμή που ο Παύλος Μητρόπουλος τούς ενημέρωσε πως θέλει να μείνει ελεύθερος. Δεν αποκλείεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης να καταθέσει πρόταση στους πρωταθλητές για το δανεισμό του Τζανδάρη ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ