Απίθανο βίντεο: Εκσκαφέας βυθίζει πλοιάριο και... βυθίζεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίθανο βίντεο: Εκσκαφέας βυθίζει πλοιάριο και... βυθίζεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αν μη τι άλλο... ατυχή έμπνευση είχαν οι εργάτες του βίντεο που ακολουθεί.

Η σκηνή διαδραματίστηκε σε ποτάμι της Ινδίας. Οι εργάτες θέλησαν να φορτώσουν έναν εκσκαφέα σε ένα πλοιάριο και να τον μεταφέρουν σε άλλη τοποθεσία.

Τα πράγματα στην αρχή εξελίσσονται φυσιολογικά, καθώς, όπως φαίνεται, η ιδέα της δημιουργίας ενός αναχώματος για την φόρτωση του εκσκαφέα είναι... λαμπρή. Όμως η λάσπη και το βάρος του μηχανήματος σιγά-σιγά παίρνουν το... πάνω χέρι και η φόρτωση εξελίσσεται σε «ναυάγιο», με θύμα το ούτως ή άλλως χαμηλής ναυπηγικής τέχνης «σκάφος».

Καθώς το πλεούμενο βυθίζεται και οι εργάτες σκορπίζουν δεξιά και αριστερά, το πρόβλημα πλέον το έχει ο εκσκαφέας. Ο έξυπνος χειριστής του αποφασίζει να κάνει τη μόνη κίνηση που θα μπορούσε να τον σώσει και καρφώνει τον «κουβά» του εκσκαφέα στη στεριά, προσπαθώντας να κρατηθεί.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε και ο εκσκαφέας βυθίζεται μαζί με το πλοιάριο.

Δείτε το σε... γρήγορη ταχύτητα...

...και σε κανονική:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκσκαφέας ινδία βυθίστηκε πλοίο Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ