Τι το καινούργιο αποκαλύπτει το νέο teaser βίντεο της Bugatti Chiron; - iefimerida.gr

Τι το καινούργιο αποκαλύπτει το νέο teaser βίντεο της Bugatti Chiron;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Bugatti με την ευκαιρια του νέου έτους παίζει και το ρόλο του teaser για τη νέα Chiron που θα δώσει το παρόν στη Γενεύη και την έκθεσή της στις αρχές Μαρτίου.

Ενός ιδιορρύθμου teaser όμως, μιας και δεν αποκαλύπτει απόλυτως τίποτα καινούργιο. Απλά με το σλόγκαν, σε ελέυθερη απόδοση, «δημιουργώντας νέα όρια» παραπέμπει στις επιδόσεις της, που με 2,2 δεύτερα για το 0-100 και τελική 467 χλμ. /ώρα κινούνται σε εξωπραγματικά επίπεδα.
Υπεύθυνος για τα παραπάνω ο αναβαθμισμένος W16 με τα 8.000 κυβικά και τα 4 turbo, που με την υποστήριξη ηλεκτροκινητήρων αποδίδει 1.500 άλογα. Αναβαθμισμένη θα είναι και η τιμή της Chiron, που θα ξεκινά περίπου από τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα πιο ακριβή θα είναι η ανοιχτή της εκδοχή που προγραμματιζεται για το 2018. Και οι δύο θα κατασκευαστούν αθροιστικά 500 φορές.

Τι το καινούργιο αποκαλύπτει το νέο teaser βίντεο της Bugatti Chiron; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bugatti Chiron
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ