Εξεταστική για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ζητά ο Λαφαζάνης - iefimerida.gr

Εξεταστική για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ζητά ο Λαφαζάνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ζητά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τα κόμματα.

Επισημαίνει δε πως αν δεν το πράξουν θα είναι συνυπεύθυνα για την αγνόηση εμπεριστατωμένων καταγγελιών και τη συγκάλυψη εν­δεχόμενου, σκανδάλου διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Με ανοιχτή επιστολή του προς τα κόμματα ο κ. Λαφαζάνης τονίζει την ανάγκη να συμβάλλουν άμεσα στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το μέγα σκάνδαλο της πρόσφατης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, με το οποίο το Δημόσιο απώλεσε περίπου 40 δισ. και επισημαίνει ότι είναι αδιανόητο να περικόπτονται συντάξεις γιατί υποτίθεται δεν έχουν λεφτά τα ασφαλιστικά ταμεία και να χάνονται στη “μαύρη τρύπα” των τραπεζών δεκάδες δις, προκειμένου οι τελευταίες να περνάνε τζάμπα στα χέρια των ξένων κερδοσκοπικών funds.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ