Μιχελογιαννάκης σε κυβέρνηση: Κόψτε τις βλακείες για ελεύθερους επαγγελματίες και μπλοκάκια - iefimerida.gr

Μιχελογιαννάκης σε κυβέρνηση: Κόψτε τις βλακείες για ελεύθερους επαγγελματίες και μπλοκάκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης για την αύξηση των εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες.

«Κόψτε τις βλακείες για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα μπλοκάκια» είπε ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος και πρόσθεσε: «Αριστερές λύσεις δεν είναι να κόψουν τις επικουρικές για να εξοικονομήσουν χρήματα».

Ο κ. Μιχελογιαννάκης μιλώντας στο Mega, την ίδια ώρα έκανε τη δική του πρόταση για τη σωτηρία του Ασφαλιστικού προτείνοντας να αξιοποιηθούν αφενός όσα χρήματα έμειναν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αφετέρου η κινητή και ακίνητη περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων. «Ελάτε να πάμε μια βόλτα στην Αθήνα να σας δείξω 80 ακίνητα που παραμένουν αναξιοποίητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ