Νέα επική γκάφα από τον Ντόναλντ Τραμπ – Σε ποια χώρα πιστεύει ότι ανήκει το Παρίσι [εικόνα] - iefimerida.gr

Νέα επική γκάφα από τον Ντόναλντ Τραμπ – Σε ποια χώρα πιστεύει ότι ανήκει το Παρίσι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει την φιλοδοξία να γίνει ο 45ος πρόεδρος των Η.Π.Α, αφού πρώτα κερδίσει το χρίσμα της ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Ο 70χρονος μεγαλοεπιχειρηματίας, που πρόσφατα επέλεξε να εισχωρήσει στον χώρο της πολιτικής, έχει καταφέρει να δημιουργήσει πανικό στο πολιτικό σκηνικό των Η.Π.Α.

Τα ποσοστά δημοφιλίας του βρίσκονται στα ύψη. Αν και κανείς δεν πιστεύει πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα καταφέρει να παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον των Η.Π.Α, το γεγονός ότι βρίσκει (αρκετούς) υποστηρικτές αποτελεί από μόνο του πρόβλημα.

Οι γκάφες του υποψήφιου προέδρου των Η.Π.Α είναι αμέτρητες. Ο Τραμπ έχει καταφέρει ανά καιρούς να... διασκεδάσει όλον τον πλανήτη. Τελευταίο κρούσμα του, η κριτική που άσκησε μέσω Twitter για την κατάσταση στην Ευρώπη, με αφορμή το νέο περιστατικό στο Παρίσι, στην οποία ανέφερε την γαλλική πρωτεύουσα ως πόλη της Γερμανίας! «ΓΙΝΕΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ» έγραφε με κεφαλαίους χαρακτήρες στο τέλος της δημοσίευσης του, βάζοντας άθελα του μεγάλη δόση... τραγικής ειρωνείας.

Νέα επική γκάφα από τον Ντόναλντ Τραμπ – Σε ποια χώρα πιστεύει ότι ανήκει το Παρίσι [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Ενας άνδρας πυροβολήθηκε μέσα σε αστυνομικό σταθμό στο Παρίσι. Μόλις ανακοινώθηκε ότι η απειλή για τρομοκρατική ενέργεια είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Η Γερμανία είναι χάλια, μεγάλο έγκλημα. Γίνετε έξυπνοι!» τονίζει ο Αμερικανός, που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει, για άλλη μια φορά, ο περίγελος του διαδικτύου.

Πέραν από το γεγονός ότι ανέφερε το Παρίσι ως πόλη της Γερμανίας, ο Τραμπ δεν γνώριζε καν τι συνέβη πριν λίγες ώρες στην γαλλική πρωτεύουσα. Το περιστατικό συνέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα και όχι εντός του, όπως αναφέρει ο πολιτικός. Αυτό, φυσικά, είναι το λιγότερο.

Μέσα σε ελάχιστη ώρα, η γκάφα του Τραμπ δημιούργησε πανικό στο διαδίκτυο. Στο Twitter έχει δημιουργηθεί hashtag με όνομα «Paris is in Germany» με τα σχόλια για το πρόσωπο του Αμερικανού επιχειρηματία να προκαλούν άφθονο γέλιο.

Αν κάτι ξέρει να κάνει καλά πάντως ο Τραμπ, που σίγουρα δεν τα πάει καλά με την γεωγραφία, είναι να διατηρεί τον εαυτό του στο επίκεντρο της προσοχής. Είτε μέσω χυδαίων δηλώσεων, είτε μέσα από τις γκάφες του ο Τραμπ αποκτά ολοένα και περισσότερη δημοσιότητα, κάτι που δεν είναι καθόλου καλό, όσο... επιπλέει στο πολιτικό σκηνικό των Η.Π.Α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ